Hatalı filmler 08.08.14 itibariyle düzeltilmeye başlanmıştır. Hatalı filmleri iletişim bölümünden bize bildirebilirsiniz

Akrep Kral 3 ( The Scorpion King 3: Battle For Redemption ) 2012 720p HD Türkçe Dublaj izle

Scorpion King ilk çıktığında oldukça beğenilen filmlerden biri olmayı başarmıştı. Serinin devamı olan 3. film de birçok sinemasever tarafından beğenildi. Aynı zamanda birçok eleştiri de alan film, halk oylamasına sunulan IMDB’de 3,6 almıştı. Aksiyon, Macera ve Fantastik filmler kategorisine dahil edilen Scorpion King 3 izlerken güzel kılıçla dövüş sahneleri izleyecek ve iyi bir film senaryosuna şahit olacaksınız.  Scorpion King 3’ün senaryosu bir hikayeden uyarlama olarak yapılmış. Randall McCormick’in yazdığı bu hikaye Brendan Cowles ve Shane Kuhn tarafından filme uyarlandı. Brendan Cowles ve Shane Kuhn tarafından yazılan bu hikayede Argomael’den başka bir krallık yardım istiyor ve Argomael yardım için bu krallığa yolculuk ediyor. Gittiği krallıkta ise birçok problemin varlığını gören Argomael yine kendisini fantastik bir maceranın içinde buluyor. Kötü ruhlara, yaratıklara ve cadılara karşı mücadele veren Scorpion King bakalım bu sefer başarılı olabilecek mi? Bu sorunun cevabı için Scorpion King 3 izlemeniz gerekiyor. Filmi sitemizde 1080p izleme veya HD izleme şansına sahip olacaksınız.

Argomael’in bu fantastik macerasında Argomael yani Scorpion King rolünde Dave Bautista, Olaf rolünde oynayan Bostin Christopher, Ramusan Guard rolünde oynayan Tanapol Chuksrida, Zulu Kondo rolünde oynayan Kevin Kimbo Slice Ferguson başrollerde oynuyor. Aksiyon ve savaş filmlerini seviyorsanız Scorpion King 3 izlenmesi gereken filmler arasında. 

Filmi Paylaşın :

Yorum Gönder